You are here: Home // Ingrijire si Frumusete // Cum sa va recapatati virginitatea

Cum sa va recapatati virginitatea

Femeile isi pot restaura cu usurinta virginitatea cu o operatie plastica simpla numita himenoplastie. Cititi in continuare pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect tabu.

Au trecut zilele in care femeile au suferit multe zile de anxietate si nopti nedormite dupa ce si-au pierdut virginitatea. Dupa modificari ale nasului, implanturi mamare, liposuctie si botox cea mai recenta tendinta este himenoplastia. Restaurarea virginitatii a devenit rapid populara printre femeile care isi doresc sa fie din nou virgine din mai multe motive. Timp de secole virginitatea a avut o importanta morala, sociala si religioasa. Astazi, recastigarea virginitatii pierdute prin repararea himenului este o procedura chirurgicala simpla si rapida.

Ce este virginitatea?

Virginitatea este un termen ce se refera la ceva pur, neatins si neexpus. In contextul uleiului de masline, din prima procesare a maslinelor cu o aciditate scazuta de aproximativ 0,08% rezulta uleiul de masline extravirgin. Bauturile fara alcool sunt denuminte bauturi virgine. O femeie sau un barbat care nu au avut activitate sexuala sau un raport sexual sunt numiti virgini. Virginitatea in contextul uman este conceputa ca diferenta intre persoanele care si-au inceput activitatea sexuala si cele care nu au inceput activitatea sexuala.

Pierderea virginitatii

In cazul in care himenul din vaginul femeii se rupe datorita unui act sexual, femeia isi pierde virginitatea. Conform normelor sociale, ruperea himenului in timpul actului sexual este un indicator al faptului ca femeia nu a avut activitate sexuala. Himenul se poate rupe chiar si in timpul unui antrenament intens, sau a unei activitati fizice intense precum calatoria sau in timp ce purtati un tampon (ob).

Ce este himenul?

Himenul este numit dupa zeita greaca Hymenaeus – zeita casatoriei si a nuntii. Himenul este un tesut care acopera deschiderea vaginala externa. Acesta poate fi sau nu perforat. Acesta ascunde partial orificiul vaginal. Biologic, himenul nu este un indicator al virginitatii unei femei, deoarece acesta se poate rupe chiar si in timpul unui antrenament intens, masturbare sau este posibil sa nu existe. In unele cazuri, himenul poate fi atat de elastic incat sa nu se rupa in timpul actului sexual cu penetrare. Urme ale himenului pot fi prezente chiar si dupa ce o femeie da nastere unui copil. O femeie sau un barbat isi pierde virginitatea doar dupa ce au avut un contact sexual, indiferent daca a existat ruperea sau nu a himenului.

Restaurarea virginitatii

Vremurile s-au schimbat, iar lumea a evoluat. O femeie isi poate recapata virginitatea cu proceduri simple de chirurgie plastica. Himenoplastia este o procedura care poate reetasa himenul si sa aduca inapoi virginitatea pierduta. Acesta este un proces de chirurgie plastica ce repara himenul unei femei. Restabileste virginitatea pierduta in cazul femeilor.

Modalitati diferite de a efectua o himenoplastie

Daca va doriti sa optati pentru o procedura chirurgicala, asigurati-va ca alegeti medicul sau cosmetologistul corect. Gasiti un expert chirurgical pentru a efectua operatia. Verificati si comparati costurile. Discutati procedura pe care medicul dumneavoastra o va urma. Nu uitati sa va informati complet despre ingrijirea postoperatorie.

Efectuarea unei restaurari ale himenului dupa ce a avut loc o ruptura

Creati o membrana fara alimentari de sange. Este o procedura cosmetica care utilizeaza sange artificial ca substanta gelatinoasa. Aceasta poate fi efectuata cu cateva zile inainte de a intentiona sa va casatoriti.

Crearea unui himen nou cu resturile himenului rupt

Medicul poate sa va recomande abtinerea de la raporturi sexuale pentru cateva zile si de asemenea va poate prescrie anumite medicamente pentru a evita infectiile vaginale. Urmati instructiunile intr-un mod riguros.

Himenoplastia este un subiect controversat in multe tari. Femeile au motive diferite pentru a restabili virginitatea lor si prin urmare reparatiile vaginale si reconstructia vaginala devine o tendinta populara. Aceasta procedura poate salva femeile de rusinea din mediul social si le poate acorda sansa de a se bucura de confirmarea faptului ca sunt din nou virgine.

Tags:

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.