You are here: Home // Ingrijire si Frumusete // Cum sa va vopsiti blonda

Cum sa va vopsiti blonda

De ce sa cheltuiti sume exorbitante la diverse saloane de coafura cand puteti obtine un aspect blond al parului, fara sa cheltuiti nimic chiar in confortul casei dumneavoastra ? In ceea ce priveste aspectul, va pot spune ca foarte putine culori pot concura cu un par blond. In timp ce majoritatea persoanelor cred ca blondele sunt mai putin istete, credeti-ma pe cuvant ca acest lucru este total fals. Unele dintre cele mai de succes femei din intreaga lume au fost blonde. Deci nu exista prea multe dovezi in ceea ce priveste prejudecatile si discriminarile impotriva blondelor.
Cititi mai departe pentru a descoperi instructiuni pas cu pas despre cum sa va colorati parul blond.

In primul rand, pentru a va colora parul blond aveti nevoie doar de apa plata si apa oxigenata (peroxid de hidrogen).

Instructiuni pentrui vopsirea parului intr-o culaore blonda

Aceasta metode pentru a avea un par blond este, fara indoiala, cea mai simpla metoda dar totodata, cea mai populara. Puteti incepe procesul de colorare asigurandu-va in primul rand ca parul dumneavoastra este complet uscate. Acesta este un pas extrem de important deoarece umiditatea parului va poate strica toate planurile. Deci asigurati-va ca parul va este cat se poate de uscat.

Mai departe amestecati apa oxigenata cu apa plata intr-un pulverizator. Trebuie sa fiti extrem de atente la acest lucru pentru a masura cantatatile cum trebuie si a va bucura de un blond frumos. Daca doriti sa obtineti un blond mai subtil, amestecati 20% apa oxigenata cu 80% apa plata. Pe cealalta parte, daca doriti un blond mai tipator, amestecati 80% apa oxigenata cu 20% apa plata.

Odata ce solutia este gata, adaugati-o in sticla pulverizatoare si agitati-o cat mai bine cu putinta. Pulverizati apoi continutul sticlei pe parul dumneavoastra cu mare atentie. Este foarte important sa aplicati solutia uniform pe intreaga suprafata a parului pentru a nu va colora cu pete.

Acum, ca ati terminat cu pulverizarea amestecului pe parul dumneavoastra, trebui sa oferiti solutiei ceva timp pentru a actiona. Timpul necesar se stabileste in functie de cat de blond doriti sa fie parul. In conditii normale, o perioada de timp mai scurta rezulta intr-o intensitatea mai scazuta a culorii, in timp ce o perioada de timp indelungata rezulta intr-o intensitatea ridicata. Astfel, daca doriti sa fiti doar putin blonda, permiteti apei oxigenate sa actioneze doar cateva minute. Aici, totul depinde de gusturile si preferintele dumneavoastra.

Odata ce timpul a trecut, puteti trece la pasul urmator si sa spalati apa oxigenata. Nu folositi sampon atunci cand spalati apa oxigenata. Apa plata este tocmai perfecta.
Cand va spalati parul nu va opriti pana ce nu sunteti sigura ca toata apa oxigenata a fost indepartata. Permiteti parului sa se usuce in mod natural si apoi priviti-va in oglinda. Acum va puteti bucura de un par blond si stralucitor.

Tags: ,

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.