You are here: Home // Slabire // Dieta New York

Dieta New York

Creata de antrenorul David Kirsch, dieta New York promite sa schimbe organismul dumneavoastra in doar doua saptamani. Aflati mai multe despre avantajele si dezavantajele dietei New York.
Bazata pe experienta sa, dieta New York a fost proiectata de antrenorul de fitness David Kirsch care promite ca puteti slabi sapte kilograme in doar doua saptamani.
Prezentata in cartea sa proprie, acest plan de slabire se bazeaza pe restrictii alimentare si exercitii fizice viguroase zilnice care duc la o slabire rapida.

Notiuni de baza ale dietei New York

In esenta, dieta New York reduce drastic carbohidratii si alte alimente precum: produsele lactate, fructele, zaharul, cafeaua si alcoolul. David Kirsch sustine ca in primele doua saptamani, aceasta dieta stricta poate ajuta pe oricine sa piarda pana la sapte kilograme si 10 centimetri in talie.

Fazele dietei New York

In primele doua saptamani de dieta, cele mai multe grasimi sunt interzise, rezultand un aport caloric zilnic de 800 – 1000. Alimentele ce pot fi consumate in portii controlate sunt piepul de pui, legumele fara amidon, albusuri de ou, nuci, somon si proteine in forma de shake-uri.

In urmatoarele doua saptamani se reintroduc treptat carbohidratii in dieta dumneavoastra, cu un aport zilnic de 900 – 1000 calorii. Fructele, fasolea si cartofii dulci sunt permise, dar la o singura masa a zilei.

Cea de-a treia faza, supranumita “faza pentru o viata lunga” presupune anumite restrictii de calorii, dar permite reintroducerea alimentelor interzise in faza intai intr-o dieta sanatoasa pe termen lung.

Planul dietei New York

In prima faza sunt permise trei mese pe zi, cu portii controlate, impreuna cu doua shake-uri de proteine ce se servesc ca si gustari dimineata si dupa-amiaza.

Mic dejun: omleta din albusuri de ou, cu ciuperci si spanac;
Pranz: salata de ton;
Cina: pui si legume fierte.

Avantajele dietei New York

Prima faza presupune o pierdere rapida in greutate, care va poate motiva sa continuati dieta, in timp ce ultima va ofera sfaturi pentru a manca corect. Supermodelul Heidi Klum aproba programul, avand o vasta experienta in ceea ce priveste aceasta dieta.

Dezavantajele dietei New York

Unii nutritionisti considera ca restrictiile calorice din prime doua saptamani sunt prea severe si elimina complet anumite grupuri de alimente, lucru care nu este sanatos si nu ajuta tesutul muscular.
Planul de exercitii inclus in dieta New York presupune o activitate zilnica energica, ce poate necesita anumite elemente nutritive suplimentare.

Tags:

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.