You are here: Home // Slabire // Evitati operatiile estetice pentru slabire – slabiti natural

Evitati operatiile estetice pentru slabire – slabiti natural

Cand ne uitam in reviste si vedem multe celebritati care arata minunat – este ca si cum acestea sunt toate perfecte si imediat ne gandim cum am putea ajunge ca si ele! V-ati stabilit un obiectiv imposibil de realizat. Nici o dieta sau exercitiu nu va da rezultatul dorit deoarece sa recunoastem: acesta este un obiectiv realizabil doar prin interventii chirurgicale.

Problema principala este totusi ca ele va pot face sa aveti o imagine de sine negativa ce va poate afecta grav increderea in sine. Dar acest lucru nu trebuie sa fie adevarat si este esential sa evitati interventiile chirurgicale care costa.

Motivul pentru care interventiile chirurgicale nu sunt recomandate este faptul ca reprezinta o modalitatea prea usoara de a scapa de kilogramele in plus. Principalul motiv pentru ca oamenii considera ca este greu sa isi pastreze greutatea este faptul ca nu isi pot schimba obiceiurile si revin la modul prost de alimentare odata ce au reusit sa slabeasca.

Gustarile si mancarea consumata la gustari trebuie schimbate si oprite pentru a va putea pastra greutatea si acest lucru este posibil print-o dieta naturala – invatati sa va controlati pofta. Daca recurgeti la chirurgie, precum liposuctie veti fi predispusi ca dupa operati sa luati din nou in greutate kilogramele pierdute in acest mod decat in cazul in care urmati o dieta. Acesta este motivul penru care trebuie sa evitati interventiile chirurgicale de pierdere in greutate.

De asemenea, alte interventii chirurgicale pentru pierdere in greutate nu sunt recomandate. O abdominoplastie este o metoda ce trebuie evitata. Montarea unei benzi gastrice poate suna ca o idee buna pe hartie, dar in realitate poate avea repercursiuni grave pentru sanatate. Se limiteaza in esenta mancatul, ceea ce inseamna ca veti fi satui repede. In cazul in care nu mancati alimentele potrivite (din nou, acest lucru nu rezolva problema poftelor), atunci puteti avea deficiente nutritive serioase.

Este demn de remarcat faptul ca dupa diferite studii intre 65-80% dintre persoanele care au avut interventii chirurgicale au fost nemultumite, un factor care duce la un domino al interventiilor chirurgicale si nu un ciclu bun de urmat.

O interventie chirurgicala de pierdere in greutate poate fi solutia corecta atunci cand pacientii sunt supraponderali si viata lor este pusa in pericol. In acest caz ei necesita o interventie imediata. Ca un exemplu este Jose Armando Maradona. Starul fotbalist si actulal antrenor al echipei nationale argentiniene a fost obez. El a avut nevoie de o interventie chirurgicala imediata care i-a salvat viata. Cu toate acestea, astfel de interventii nu trebuie comparate cu chirurgia cosmetica de pierdere in greutate.

Tags:

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.