You are here: Home // Slabire // Innotul si pierderea in greutate

Innotul si pierderea in greutate

Innotul si pierderea in greutate au fost adesea legate din mai multe motive, dar intrebarea ramane: este verificata ideea de pierdere in greutate prin innot sau este pur si simplu o poveste veche? Raspunsul este foarte simplu, pierderea in greutate prin innot este unul dintre cele mai simple metode de a slabi.

Pierderea in greutate prin innot este atinsa deoarece in timp ce innotati toti muschii din corp lucreaza. Bratele dumneavoastra sunt in miscare, dar si consolidarea umerilor printr-o rotatie buna precum si muschii pectoralului dumneavoastra sunt bine lucrati. In jumatatea inferioara a corpului, miscarea picioarelor imbunatateste mobilitatea soldurilor si ajuta la tonifierea muschiilor stomacului.

Pierderea in greutate cu ajutorul innotului este atat de usoara pentru ca ofera un antrenament intregului organism. Puteti practica si jocuri precum polo pe apa. Acest joc este practicat in apa mai adanca si prin urmare trebuie sa fiti capabili sa va mentineti pe linia de plutire. Acest lucru este foarte bun pentru tonifierea muschiilor stomacului si pentru a pierde excesul de grasimie din aceasta zona.

Innotul si pierderea in greutate este legata de cauza accesibilitatii la piscine. Prin mersul la piscina zilnic, pierderea in greutate prin innot poate fi atinsa in cateva saptamani. Ardeti calorii tot timpul petrecut in piscina, chiar daca innotati lungimi sau doar plutind pe apa.

Unul dintre motivele pentru care puteti sa slabiti prin innot este faptul ca il puteti adauga cu usurinta in regimul dumneavoastra. Acest lucru este mai usor decat sa alergati. Majoritatea piscinelor au 25 metri lungime si doar cateva au 50 metri lungime. Puteti progresa in dieta dumneavoastra, adaugand cate o lungime in plus de fiecare data.
Este bine sa incepeti la un nivel realizabil pana va obisnuiti cu mersul regulat la piscina. Odata ce a intrat in rutina zilnica, puteti ajunge si la 5 sau 10 lungimi de piscina. Este bine sa faceti o saptamana aceeasi cantitate de lungimi si pe urma sa cresteti numarul acestora, daca va simtiti in stare. Trucul este sa nu renuntati, daca va doriti sa slabiti prin innot atunci trebuie sa continuati sa mergeti la piscina.

Un alt sfat pentru rutina dumneavoastra este sa cumparati un ceas rezistent la apa. Pe langa masurarea lungimilor puteti sa va cronometrati performanta si asa aveti un alt motiv pentru a concura cu fortele dumneavoastra sau cu preietenii. In fiecare zi incercati sa innotati mai mult. Odata ce ajungeti la o distanta decenta va puteti imbunatati innotul pe acceasi lungime, dar in intervale mai scurte.

Ce stil de innot trebuie sa aleg pentru a stimula pierderea in greutate?

Cel mai bun stil de innot pentru antrenamente pe distante lungi este bras. Acest stil va permite mentinerea pulsului constant si un ritm confortabil pe termen lung. Stilul crawl ofera cea mai mare viteza de innot, dar va oboseste mai repede si nu este recomandat pentru innotul cardio. Un alt stil de innot pe care il puteti adopta este pe spate. Puteti comuta intre bras si spate pentru a evita monotonia.

De ce echipament avem nevoie pentru a slabi prin innot? Aveti de nevoie de un costum de baie, un ceas rezistent la apa si un prosop desigur.

Pierderea in greutate prin innot este una dintre cele mai bune metode pe care le puteti incerca! Succes!

Tags: ,

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.