You are here: Home // Diverse // Obiecte necesare intr-o poseta

Obiecte necesare intr-o poseta

5 lucruri pe care orice femeie ar trebuie sa le aibe in poseta ei, pe langa chei, telefon si machiaj!

Pila de unghii

De cate ori vi se rupe o unghie atunci cand nu sunteti acasa, si ca rezultat o muscati sau o sfartecati pentru a o indeparta. Tot ce ati realizat este o unghie urata. A va musca unghiile nu doar ca arata rau, dar se poate transforma si intr-un obicei. In plus, daca este un obicei pe care deja il aveti incercati sa scpati de el, o unghie cioplita sau sfartecata va face doar mai grea renuntarea la acest obicei rau. Ganditi-va la o femeie pe care o admirati, spuneti Lady Diana. Acuma, va puteti imagina ca ea, stand la o masa de lux sa isi mestece unghiile? Nici o sansa. Roaderea unghiilor este un obicei de care toata lumea vrea sa scape si nu este demn pentru o domnisoara. Deci intotdeauna, faceti-va un obicei din a avea in poseta o pila de unghii.

Lanterna

Acest lucru poate fi surprinzator, dar o lanterna vine la indemana oricui. Daca sunteti la cinema, va puteti gasi propriul drum pana la scaun. Daca scapati ceva si cade sub un raft sau birou, unde este murdar si intuneric in puteti gasi imediat fara a fi nevoie sa maturati podeaua cu mainile. In cazul in care se intrerupe energia electrica, nu trebuie sa arpindeti o lumanare ca si acasa, doar porniti lanterna. O lanterna nu este o necesitate, ci o comoditate.

Ace de siguranta

Cumparati multe ace de siguranta si puneti-le intr-o parte a posetei astfel incat sa fie vizibile si sa nu va intepati atunci cand cautati ceva. Acele de siguranta sunt intodeauna la indemana atunci cand doriti sa va prindeti o bretea de la sutien care s-a descusut sau sa ascudenti un tiv rupt. Din pacate, acele de siguranta precum si pixurile au obiceiul sa dispara. Le folositi de cateva ori, si pe urma dispar. Din fericire puteti sa cumparati mai multe, pentru a va pastra complet stocul.

Batistele

Sunteti o persoana care poarte o batista tot timpul? Va rog opriti-va. Da, fara indoiala sunt convenabile dar daca nu va doriti sa pareti de moda veche, tineti-le acasa. Cu siguranta fiul dumneavoastra de 5 ani trebuie sa aibe batiste la tricoul lor, dar ideal ar fi sa le dati batiste potrivite cu tesutul tricoului. Asigurati-va ca aveti in geanta batiste tot timplul, dar daca ramaneti fara hartia igienica de la toaleta este gratuita.

Balsamul de buze

O femeie nu ar trebuie sa suporte buzele crapate niciodata. Luati balsam de buze intotdeauna la dumneavoastra si buzele dumneavoastra va vor multumi pentru acest lucru.

Tags: ,

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.