You are here: Home // Ingrijire si Frumusete // Secrete pentru unghii puternice

Secrete pentru unghii puternice

Secrete pentru unghii puternice

Unghiile sanatoase si frumoase ajuta intotdeauna la sporirea frumusetii mainilor, asa ca incercati sa va mentineti unghiile cat mai curate si ingrijite urmand aceste sfaturi pentru unghii fabuloase.

Desi oameni, de obicei, au tendinta sa neglijeze acest aspect unghiile joaca un rol foarte important atunci cand vine vorba de frumusete si stil. Mainile sunt mereu la vedere, astfel incat vor atrage intotdeauna atentia. Grija unghiilor sporeste frumusetea mainilor si acest lucru nu poate fi decat pozitiv.

Exista multe sfaturi pentru unghii fabuloase ce trebuie luate in considerare daca va doriti sa acordati atentie frumusetii si sanatatii unghiilor, si pentru a putea obtine acest lucru va prezentam principalele sfaturi pentru unghii sanatoase si frumoase.

Anumite obiceiuri, precum spalatul faca manusi de protectie, o dieta necorespunzatoare, muscare unghiilor, utilizarea necorespunzatoare a lacului de unghii si multe altele pot afecta starea de sanatate si aspectul unghiilor. In scopul de mentine unghiile sanatoase trebuie sa incepeti sa faceti schimbari pentru a reda frumusetea unghiilor.

Pentru a pastra unghiile frumoase incercati sa:

– Hidratati mainile si unghiile folosind o crema hidratanta pentru a mentine pielea si unghiile intr-o forma excelenta. Pentru a inmuia si hidrata cuticulele folositi un hidratant de cuticule si permiteti sa intre in piele si unghii.

– Pentru a proteja unghiile folositi un strat de calitate superioara care promoveaza unghiile puternice. In acest fel unghiile vor creste puternice si vor arata mai frumoase din cauza finisajului lucios.

– Da-ti unghiei o forma frumoasa prin utilizarea pilei de unghi. Dupa aceea folositi un tampon de unghii pentru a netezi marginile brute ale unghiei.

– Adoptati un program de alimentatie sanatoasa, care va oferi organismului toti nutrientii necesari. Alimentele bogate in biotina sunt esentiale pentru unghii sanatoase si puternice, asa ca incercati sa le includeti in planul zilnic. Daca considerati ca organismul nu primeste toti nutrientii atunci puteti apela la suplimente de vitamine.

– Evitati sa utilizati prea mult dizolvant de oja, deoarece aceste produse cauzeaza pierderea puterii unghiei si incep sa se exfolieze sau sa se rupa. Limitati utilizarea acetonei la aproximativ doua ori pe luna si astfel veti evita deteriorarea unghiilor.

– Folositi manusi de fiecare data cand utilizati substante chimice atat in casa cat si in gradina, pentru a evita ca chimicalele sa afecteze pielea si unghiile. Unghiile uscate si casante nu sunt sexy asa ca incercati sa folositi manusi de plastic de fiecare data!

– Aplicati un strat de baza atunci cand aplicati lacul de unghii pentru a prevenii ca pigmentii lacului de unghii sa ajunga in unghie si sa faca aceasta sa devina galbena.

Acordati atentie ingrijirii unghiilor pentru a spori frumusetea mainilor si incercati sa observati nevoiele lor precum si a intregului corp.

Tags: ,

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.