You are here: Home // Slabire // Sezonul ideal pentru slabire

Sezonul ideal pentru slabire

Ori de cate ori ne uitam la televizor sau vorbim cu prieteni care vor sa slabeasca, o dieta pe timpul verii reprezinta o parte din conversatie. Pierderea in greutate pe timpul verii, pare a fi solutia pentru persoanele care nu pot slabi in restul anului, dar intrebarea este de ce? De ce unii oameni pot slabi vara, in timp ce iarna, toamna si primavara este aproape imposibil?

Exista de fapt numeroase motive pentru care acest lucru este posibil. Principalul motiv este faptul ca vara reprezinta perioada perfecta pentru a urma un regim. Exista mai multa lumina, zilele sunt mai lungi pe timpul verii decat in restul anului si sa recunoasteam suntem mai motivati sa slabim atunci cand soarele straluceste. Puteti iesi de la servici la ora 5 si mai aveti 4 ore in care puteti iesi la alergat, lucru care este imposibil de realizat iarna cand se intuneca mai devreme.

In mod similar, multi oameni isi iau liber vara, timp pe care il petrec cu copiii. Acest lucru este foarte bun pentru a incepe procesul de pierdere in greutate deoarece copiii sunt o modalitate de a va mentine in forma. Ei va ocupa tot timpul ceea ce inseaman ca sunteti “fortati” sa iesiti afara din casa si sa ii duceti in multe locuri.

Utilizati acest mijloc pentru a a face miscare in mod constant. Ducandu-i in parc de exemplu, este un mod bun de a slabi deoarece copiii alearga, se joaca si va determina sa va alaturati lor. Nu exista nici un motiv pentru care sa limitati iesirile in parcuri sau chiar in muzee, determinandu-va sa mergeti pe jos ore bune, fara pauza.

Pierderea in greutate pe timpul verii este atat de simpla, existand numeroase activitati sportive ce pot fi intreprinse. Puteti alerga sau puteti innota, puteti sa va alaturati unei echipe de fotbal, de cricket active pe tot parcursul lunilor de vara, fiind o modalitate foarte buna de a intalni oameni noi si de a va distra in timp ce slabiti.

Cu toate acestea pierderea in greutate pe timpul verii este strans legata de activitatile efectuate in apa, precum innotul. Acest lucru este datorat faptului ca in timpul verii aveti mai multe optiuni de innot natural. Puteti merge in parcuri acvatice sau la piscina in aer liber.

Exista cel putin 2 luni intregi in cursul anului cand puteti merge in una din locatiile de mai sus. Si sa nu uitam de vacantele care de cele mai mult ori sunt planificate pentru malul marii. Acesta este cal mai cald anotimp al anului. Innotati cat mai mult posibil, jucati-va cu mingea in apa si veti avea muschii tari si veti arde multe calorii in acelasi timp.

Chiar daca vi se pare dificil sa slabiti, in timpul verii este cel mai usor si la indemana.

Tags: ,

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.