You are here: Home // Ingrijire si Frumusete // Sfaturi de slabit pentru viitoarele mirese

Sfaturi de slabit pentru viitoarele mirese

Daca veti fi mireasa in primul rand, felicitari! Dar, de asemenea fiind mireasa este un motiv bun pentru a slabi, deci puteti fi perfecta in ziua nuntii dumneavoastra si sa va vina de minune rochita stramta. Vom prezenta 5 sfaturi pentru ca in ziua nuntii sa aratati minunat.
Sunt catevea sfaturi rapide, ideale pentru miresele care au nevoie sa piarda cateva kilograme inainte de nunta. Daca doriti sa pierdeti multe kilograme atunci ar trebui sa urmati un program complet de pierdere in greutate cu cel putin 1 an inainte de marele eveniment. Acest lucru va permite sa slabiti inainte de a cumpara rochia si veti fi capabile sa alegeti ceva potrivit noului look!

Sfaturi de slabit pentru viitoarele mirese

1. Ganditi-va la nunta ca si la o motivatie – cel mai bun lucru este sa faceti din eveniment un motiv pentru a slabi si anume acela de a avea o rochie superba ce va pune in valoare corpul. De fiecare data cand sunteti tentata sa mancati ceva nesanatos ganditi-va la rochie si la eveniment, acest lucru va ajuta sa evitati consumul alimentului respectiv.

2. Beti multa apa – apa potabila este buna pentru dumneavostra si va ajuta sa slabiti. Nu este acelasi lucru sa beti apa in cafea sau ceai sau sa beti cu suc de fructe; luati o sticla mare de la supermarket si beti. Apa da senzatia de plin si prin urmare veti consuma mai putin, ceea ce ajuta in procesul de slabire.

3. Faceti exercitii zilnice pana in ziua nuntii – numarati cate zile au ramas (desigur deja stiti asta). Incepeti exercitiile zilnice si eventual intesificat pe zi ce trece. Puteti incepe cu alergarea pe 100 m si pe urma sa mariti distanta. Cu toate acestea nu trebuie sa faceti foarte mult sport, doar o jumatate de ora de mers pe jos zilnic va face minuni si va ajuta sa va atingeti obiectivele.

4. Nu mancati foarte mult la petrecerea de logodna – o singura greseala de cele mai multe ori se intampla la petrecerea de logodna unde deserturile va dau de inteles ca trebuie sa le mancati pe toate poate duce la esec. Puteti sa le donati in centre de ingrijire si la copii abandonati – oameni care vor aprecia gestul dumneavoastra.

5. Nu urmati o dieta pe timp indelungat – daca doriti sa slabiti si va apropiati de ziua nuntii, nu este o idee buna sa incepeti o dieta pe timp indelungat – cel mai probabil nu va da rezultate pana dupa nunta si nu veti savura masa de la nunta cand veti stii ca nu ar trebui sa mancati acele lucruri si s-ar putea sa nu aveti cea mai buna dispozitie la eveniment si chiar in luna de miere! Nu e bine! Exista mai multe modalitati prin care puteti slabi inainte de nunta.

Tags: ,

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.