You are here: Home // Slabire // Slabiti in cuplu

Slabiti in cuplu

Slabiti in cuplu

Pierderea in greutate ca si cuplu poate fi de doua ori mai usoara daca ambii parteneri sunt motivati. Incercati cele mai bune sfaturi pentru a slabi si pentru a va mentine in forma, ca si cuplu. Unirea fortelor pentru a slabi este o modalitate foarte buna de a fi motivat.

Exercitiile fizice

Pierderea in greutate poate fi mai usoara impreuna, iar exercitiile fizice pot deveni chiar distractive. Pur si simplu concentrati-va pe activitatile de cuplu care pot face diferenta pentru amandoi. Fie ca alergati impreuna sau pur si simplu faceti sport in timp ce va uitati la televizor, acest lucru va poate motiva pe amandoi. Lectiile de dans sau drumetiile impreuna sunt alte mijloace pentru a va antrena ca si cuplu.

Alegeti dieta corecta

Daca doriti sa faceti unele modificari in modul de a manca, asigurati-va ca nu alegeti o dieta prea stricta. Incepeti prin a evita gustarile haotice, apoi urmati sfaturile sanatoase pe perioade lungi de timp si elaborati un plan de mese bazat pe dorintele fiecarei persoane si pe aportul caloric dorit.

Incercati sa va sprijiniti reciproc

Pentru a slabi in cuplu urmand o dieta si un plan de exercitii fizice, aveti nevoie de o motivatie puternica, iar in momentele de slabiciune va puteti sprijini reciproc. Faceti exercitii comune si nu va mustrati partenerul daca el se abate de la schimbarile stilului de viata pe care l-ati stabilit impreuna. Sprijiniti-l intr-un mod bland si cereti acelasi lucru. Dezavantajul pierderi in greutate ca si cuplu este ca puteti trisa impreuna, dar asigurati-va ca cel putin unul dintre voi ramane motivat si il ajuta pe celalalt.

Nu va axati pe cantar

Pierderea in greutate este mai rapida in cazul barbatilor, deoarece acestia au masa musculara mai mare, fapt ce ajuta metabolismul sa functioneze mai repede. Nu va asteptati la aceleasi rezultate pentru amandoi si nu va comparati kilogramele. Ramaneti concentrati la telurile pe care vi le-ati propus.

Confirmati diferentele dintre dumneavoastra

Barbatii nu numai ca slabesc mai repede, dar au nevoie de mai putine restrictii calorice pentru a avea aceeasi rezultate. Recunoasteti aceste diferente si nu insistati asupra unui antrenament identic si pentru partenerul dumneavoastra. Pastrati lucrurile la fel pentru a slabi ca si cuplu si bucurati-va de antrenamentele impreuna. Nu transformati acest lucru intr-o competitie, deoarece unul dintre voi va pierde, iar acest lucru poate dauna relatiei de cuplu.

Tags:

comment closed

Copyright © 2009 Ingrijire personala. All rights reserved.